Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Exilis στην περιοχή των ματιών. Γιατί το χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ;

Αν αυτή την περίοδο χρειάζεσαι κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα, κάνε focus στην περιοχή των ματιών και διάλεξε το Exilis. Έχεις πολλούς λόγους για να το κάνεις!

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

Αν αυτή την περίοδο χρειάζεσαι κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα, κάνε focus στην περιοχή των ματιών και διάλεξε το Exilis. Έχεις πολλούς λόγους για να το κάνεις!

Exilis

Οι μέρες που διανύουμε λόγω Covid-19, είναι πρωτόγνωρες και άχαρες. Η χρήση μάσκας έχει γίνει ένα με την καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να τη φοράμε καθημερινά, αλλά ουσιαστικά να κρυβόμαστε πίσω από αυτή. Το γεγονός ότι οφείλουμε να παραμείνουμε ασφαλείς και να κρατήσουμε κρυφό παραπάνω από το μισό μας πρόσωπο, δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσουμε τον εαυτό μας! Αντιθέτως, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να περιποιηθούμε την περιοχή που είναι περισσότερο εκτεθειμένη από ποτέ, τα μάτια μας. Είναι η ιδανική αφορμή να δώσουμε στο βλέμμα μας την προσοχή που του αξίζει, κάτι που ίσως δε θα είχαμε σε προτεραιότητα κάποια άλλη περίοδο, αν ζητούσαμε γενικότερη ανανέωση στο πρόσωπο. Τώρα, λοιπόν, που τα μάτια μας κάνουν όλη τη δουλειά, αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσουμε.

Τo Εxilis αποτελεί την ιδανική θεραπεία για να επιτύχουμε πλήρη αναμόρφωση και αντιγήρανση στην περιοχή των ματιών, καθώς αποτελεί την κορυφαία θεραπεία για αυτό τον σκοπό και το επιτυγχάνει ανώδυνα και αναίμακτα! Επιλέγοντάς την θα δούμε άμεσα αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια και θα μας κάνουν να αισθανθούμε όμορφα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Τι είναι το Exilis;

Το Exilis είναι το μοναδικό μηχάνημα που συνδυάζει την εκπομπή Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος και υπερήχων προσφέροντας αναίμακτο και ανώδυνο lifting προσώπου. Αυτή η ταυτόχρονη εφαρμογή, διεγείρει με απόλυτη ακρίβεια και με τη μέγιστη δραστικότητα τους ινοβλάστες, προκαλώντας αύξηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, μια εσωτερική διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιγξη και ανόρθωση του δέρματος. Παράλληλα, αναμορφώνει και το ήδη υπάρχον κολλαγόνο, προσφέροντας άμεση λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος. Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή, έτσι απλά, χωρίς πόνο, χωρίς τομές, χωρίς κανένα λόγο να κρυφτούμε, παρά μόνο για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Γιατί είναι ιδανική για την περιοχή των ματιών;

Ενώ το Exilis εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, είναι αξιοσημείωτο ότι αποτελεί τη μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που εφαρμόζεται γύρω από τα μάτια, στις “σακούλες” στα άνω και κάτω βλέφαρα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή οι σακούλες στα βλέφαρα μειώνονται εντυπωσιακά, επαναφέροντας τη ζωντάνια. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και το πόδι της χήνας αποκτά μια ανανεωμένη και νεανική όψη. Το βλέμμα ανανεώνεται μοναδικά, είναι πιο νεανικό, πιο φρέσκο και ελκυστικό από ποτέ, με αποτέλεσμα να αλλάζει ριζικά η όψη του προσώπου. Αυτό σε συνδυασμό με την γενικότερη σύσφιγξη της επιδερμίδας, προκαλεί πλήρη αναζωογόνηση του προσώπου με ένα δέρμα σφριγηλό, υγιές και λαμπερό. Έτσι, ακόμη και όταν φοράμε τη μάσκα, το βλέμμα μας είναι νεανικό και σπινθηροβόλο, αντανακλώντας τη σωστή φροντίδα που του έχουμε χαρίσει, γεμίζοντάς μας ομορφιά και αυτοπεποίθηση. Ένα ακόμη σημαντικό είναι ότι το αποτέλεσμα θα κρατήσει 1,5 με 2 χρόνια, ελπίζοντας φυσικά ότι μέχρι τότε η μάσκα θα έχει βγει από τη ζωή μας.

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. SkourasMed-The-importance-of-vitamin-C-for-the-skin.jpg
  2. SkourasMed-HIFU-High-Intensity-Focused-Ultrasound.jpg
  3. SkourasMed-The-role-of-collagen-on-skin.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..