Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

All about skincare episode #4: Πράγματα που δεν γνωρίζεις για τα serum και δεν έχει τύχει να ρωτήσεις

Το πιο συχνό φαινόμενο που αφορά τα serum είναι ότι νιώθεις πως ξέρεις τι είναι αλλά στην πραγματικότητα έχεις μια θολή εικόνα που δε συνθέτει πραγματική γνώση. Συζητάς για αυτά, συστήνεις κάποια που έχεις δοκιμάσει σε φίλες σου, ψάχνεις να βρεις τι νέο κυκλοφορεί, αλλά αν σου ζητήσει κάποιος να ορίσεις τι είναι, δυσκολεύεσαι.

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

Στέκεται περήφανα στο ντουλάπι του μπάνιου σου και σταγόνα-σταγόνα σε οδηγεί σε μια προχωρημένη πίστα περιποίησης της επιδερμίδας. Αλήθεια, όμως, ξέρεις όσα πρέπει για το serum σου;

SkourasMed Cosmetics

Τι είναι ακριβώς; Νομίζω ότι ξέρω αλλά δεν ξέρω…

Το πιο συχνό φαινόμενο που αφορά τα serum είναι ότι νιώθεις πως ξέρεις τι είναι αλλά στην πραγματικότητα έχεις μια θολή εικόνα που δε συνθέτει πραγματική γνώση. Συζητάς για αυτά, συστήνεις κάποια που έχεις δοκιμάσει σε φίλες σου, ψάχνεις να βρεις τι νέο κυκλοφορεί, αλλά αν σου ζητήσει κάποιος να ορίσεις τι είναι, δυσκολεύεσαι. Οκ, δεν είσαι beauty guru, ούτε αισθητικός, αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια! Τα serum ή αλλιώς οροί, είναι μια κατηγορία καλλυντικών που υπάγονται στο κομμάτι της περιποίησης και έχουν εξειδικευμένη σύνθεση για να δρουν πιο στοχευμένα στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα έχουν λεπτόρρευστη και ειδικά διαμορφωμένη υφή με συγκεκριμένη πυκνότητα ώστε να πετυχαίνουν μεγαλύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα και να δρουν πιο αποτελεσματικά, ενώ το συμπύκνωμα ενεργών συστατικών που περιέχουν τα καθιστά πιο δραστικά από την κρέμα σου.

Πότε εφαρμόζεται;

Το Serum εφαρμόζεται πάντα πριν από την κρέμα, ενώ μπορεί αν εφαρμοστεί και μόνο του. Αν η ρουτίνα περιποίησης είναι πιο ολοκληρωμένη – που καλό θα ήταν να είναι! – τότε εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση και πριν από την κρέμα και την αντηλιακή προστασία.

Είναι τόσο απαραίτητο;

Κάτι που να είναι δραστικό, αποτελεσματικό και τόσο εύκολο να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αυτό δεν είναι απαραίτητο; Ακούγεται περισσότερο από απαραίτητο! Σκέψου πως λίγες σταγόνες μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του προσώπου σου και να απογειώσουν την περιποίησή σου, άρα μάλλον να κερδίσουν και την εμπιστοσύνη σου. Επίσης, σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός πως οι beauty experts ανά τον κόσμο δηλώνουν πως αν έπρεπε για οποιοδήποτε λόγο να επενδύσεις μόνο σε ένα προϊόν, αυτό θα ήταν ασυζητητί το serum.

Πώς θα επιλέξω το σωστό για μένα;

Εύλογη απορία που απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες. Η αρχή της αναζήτησης ορίζεται σε ένα σημαντικό ερώτημα: τι ψάχνεις από ένα προϊόν περιποίησης; Αν η αντιγήρανση είναι η απάντηση, τότε θα κινηθείς με βάση αυτό. Αν το λαμπερό δέρμα χωρίς ακμή και δυσχρωμίες είναι η απάντηση, τότε θα ψάξεις σε αυτή την κατηγορία. Σκέψου τι θέλεις και μετά άρχισε να αναζητάς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλήξεις στο κατάλληλο προϊόν για σένα. Στη σειρά καλλυντικών SkourasMed θα βρεις ό,τι ζητάς, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου.

Γιατί είναι πιο ακριβό;

Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του και η ύπαρξη ενεργών συστατικών στη φόρμουλά του το καθιστά ένα προϊόν που δρα με τον καλύτερο τρόπο στην επιδερμίδα, ενώ είναι αποτέλεσμα κλινικών μελετών και επιστημονικών ερευνών. Αυτό δε θα μπορούσε να μην αποτυπώνεται και στην τιμή του, γι΄αυτό συχνά το βρίσκεις πιο ακριβό από την αντίστοιχη κρέμα μιας ίδιας σειράς. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να βρεις στην αγορά υπέροχες επιλογές serum σε λογικές τιμές με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. SkourasMed-cosmetics-new-generation-of-chemical-peels.jpg
  2. SkourasMed-cosmetics-how-to-apply-your-cream.jpg
  3. SkourasMed-vitamin-C.jpg
  4. SkourasMed-Blemishes-Why-they-appear-and-how-to-treat-them.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..