Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πώς να διαλέξεις την θεραπεία που σου ταιριάζει και να την κάνεις δώρο στον εαυτό σου!

Πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις στους αγαπημένους σου για να νιώσουν όμορφα αυτές τις γιορτές, σκέψου πρώτα τι θα προσφέρεις εσύ στον αγαπημένο σου εαυτό για να είναι και εκείνος στα πιο όμορφά του!

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

PRP SkourasMed Face Treatment

Είναι ωραία να προσφέρουμε δώρα τις γιορτές και να μοιράζουμε χαρά στους αγαπημένους μας ανθρώπους! Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση να τους βλεπουμε να χαίρονται με αυτά που επιλέξαμε για εκείνους και να ευχαριστιούνται! Μέσα σε όλη αυτή την αγωνία και την προσπάθεια να κάνουμε ευτυχισμένους τους άλλους, όμως, μήπως τις περισσότερες φορές ξεχνάμε τον εαυτό μας; Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε αυτόν τον κύκλο χαράς ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους και αυτές τις γιορτές αυτό θα συμβεί με το να επιλέξουμε κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και εξωτερικά και εσωτερικά!

All about beauty

Και ναι, αποφασίσαμε να ρίξουμε λίγο τους προβολείς πάνω μας. Και πολύ καλά κάναμε! Για να δώσουμε στον εαυτό μας την κατάλληλη προσοχή και να του προσφέρουμε κάτι που θα έχει αξία για καιρό, αρκεί να επιλέξουμε μια θεραπεία ομορφιάς που θα ανανεώσει πρόσωπο και σώμα και θα κάνει και την αυτοπεποίθησή μας να εκτοξευτεί. Η επιλογή μιας θεραπείας από έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια, που χρησιμοποιεί όλη την επιστημονική γνώση μέσα από τις πιο εξελιγμένες διαδικασίες, είναι κάτι που έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε στην ατζέντα μας κάθε χρόνο. Αν όμως δεν έχουμε προλάβει είτε να το σκεφτούμε, είτε να ασχοληθούμε με αυτό, τώρα είναι ευκαιρία, καθώς και αναζητάμε κάτι να μας χαρίσουμε, αλλά και το κλίμα των εορτών «σηκώνει» μια τέτοια κίνηση ομορφιάς. Το σπουδαίο είναι πως τα αποτελέσματα θεραπειών που γίνονται σωστά και απο επαγγελματίες, όπως είναι τα Skourasmed, μπορούν να ξεκινήσουν σαν δώρο εορτών και να καταλήξουν να είναι μια αγαπημένη κίνηση φροντίδας για όλο τον χρόνο!

Τι να επιλέξω;

Όταν η γκάμα είναι μεγάλη και οι ανάγκες αυξημένες, τότε η διαδικασία επιλογής είναι πράγματι δύσκολη. Η πιο σωστή λογική είναι να διαλέξουμε κάτι για πρόσωπο και για κάτι για σώμα, ώστε να δώσουμε και στα δυο την προσοχή που τους αξίζει, αλλά και να έχουμε στο μυαλό μας πώς θέλουμε να δούμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα μέχρι τις γιορτές ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε από την αρχή το δώρο που έχουμε κάνει στον εαυτό μας. Για το πρόσωπο μια τέλεια επιλογή είναι το PRP, τη μέθοδο της αυτόλογης μεσοθεραπείας που είναι βασισμένη στην ικανότητα αυτοΐασης και ανάπλασης του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για μια εξελιγμένη τεχνική μέθοδο που βασίζεται στη φυσική διαδικασία που προκύπτει έπειτα από τραυματισμό του δέρματος, όπου προωθείται η επούλωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή του PRP τα αιμοπετάλια να λειτουργούν ως ένα αντιμικροβιακό πλέγμα, δρώντας καταλυτικά στην αναγέννησή του. Παρά το ότι ακούγεται επώδυνο, δεν είναι καθόλου, αντιθέτως είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία χωρίς καμία εικόνα τραυματισμού, παρά μόνο ένα αναζωογονημένο πρόσωπο που θα απολαμβάνει ένα lift effect ιδανικό για τις γιορτινές εμφανίσεις, αλλά και τους στόχους ομορφιάς του νέου χρόνου!

PRP Face
Αντιστοιχα για το σώμα μια ιδανική επιλογή είναι το Vanquish που πρώτα στην Ευρώπη εφαρμόζονται στα SkourasMed και αποτελούν μεγάλη καινοτομία στην Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση. Αποτελεί ένα μοναδικό όπλο ενάντια στο τοπικό πάχος και τη συσσώρευση λίπους καθώς το πρωτοπόρο μηχάνημα Ραδιοσυχνοτητας RF υψηλής ισχύος επιδρά στο λίπος ανέπαφα και προκαλεί λιποδιάλυση χωρίς επαφή και χωρίς πόνο. Το γεγονός ότι σε κάθε συνεδρία χάνονται πόντοι και μάλιστα μόνιμα, αποτελεί έναν σημαντικότατο παράγοντα για να ξεκινήσουμε άμεσα να εφαρμόζουμε το Vanquish σε περιοχές που μας απασχολούν όπως η κοιλιά, η λεκάνη και οι μηροί. Έτσι, και στις γιορτές θα έχουμε ήδη ένα πιο σμιλευμένο σώμα, αλλά και θα έχουμε ξεκινήσει τη διαδρομή για να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας αμέσως μετά, με τη μόνη διαφορά ότι θα είμαστε ήδη πιο όμορφες!

Vanquish Body

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. athanasios-skouras-rinoplastiki-04.jpg
  2. skourasmed-vanquish-03.jpg
  3. SkourasMed-prp-aftologi-mesotherapeia.jpg
  4. SkourasMed-HIFU-High-Intensity-Focused-Ultrasound.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..