Cart Count 0Notifications

Βήτα Υδρόξυ-Οξέα

Περιγραφή

Ένα β-υδροξυ οξύ (ΒΗΑ) είναι μια οργανική ένωση που περιέχει μια λειτουργική ομάδα καρβοξυλικού οξέος και μια λειτουργική ομάδα υδροξυλίου που διαχωρίζεται από δύο άτομα άνθρακα. Συνδέονται στενά με τα άλφα υδροξυοξέα.

Οφέλη

Στα καλλυντικά, ο όρος βήτα υδροξυ οξύ αναφέρεται ειδικά στο σαλικυλικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται σε ορισμένες κρέμες αντιγήρανσης και θεραπείας ακμής. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της φλεγμονής.

Ομάδα Συστατικών
Salicylic Acid
Καλλυντικά
Acne Spot Serum

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..