Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ | ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Καθαρισμός στο σπίτι Vs επαγγελματικός καθαρισμός: κοινά σημεία, μύθοι, αλήθειες, σωστές επιλογές

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω της περιποίησης της επιδερμίδας και εμείς οφείλουμε να εξετάσουμε σε βάθος κάθε επιλογή που μας δίνεται. Ξεκάθαρα πράγματα!

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

Πλέον όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πως ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην καθημερινή φροντίδα. Ακόμη, όμως, και αν αυτή η γνώση έχει πλέον κατακτηθεί, στην πραγματικότητα υπάρχουν ακόμη πολλές απορίες ανάμεσα σχετικά με το πώς, πότε, τι και πού μπορούν να απευθυνθούν για τον καθαρισμό του δέρματός τους. Και για να λύσουμε αυτές τις βασικές απορίες, θα πρέπει λίγο να ξεκαθαρίσουμε τα δεδομένα.

Woman face

Επαγγελματικός καθαρισμός και καθαρισμός στο σπίτι

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο καθαρισμός στο ιατρείο και ο καθαρισμός στο σπίτι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δε μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι καθαρίζουμε σωστά την επιδερμίδα μας εάν απλώς πηγαίνουμε μία φορά στους έξι μήνες στο αγαπημένο μας κέντρο αισθητικής και αμελούμε κάθε μέρα τον καθαρισμό στο σπίτι, ούτε ότι έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα εάν είμαστε μεν επιμελείς στη ρουτίνα μας, αλλά δεν έχουμε αφεθεί ποτέ στα χέρια των επαγγελματιών. Η επιδερμίδα μας θα συναντήσει την καλύτερη εκδοχή της μόνο όταν συνδυάσουμε τα δύο αυτά βήματα και της δώσουμε καθημερινή φροντίδα για να διατηρεί την ομορφιά της και παράλληλα της χαρίσουμε επαγγελματικό βαθύ καθαρισμό που θα έχει θεαματικά αποτελέσματα στην όψη και στην υφή της.

Καθαρισμός και ο ένας, καθαρισμός και ο άλλος

Εννοείται ότι και τα δύο έχουν τον ίδιο στόχο: να απομακρύνουν από την επιδερμίδα ό,τι περιττό και ανώφελο συγκεντρώνει μέσα στην ημέρα, αλλά και με τον καιρό. Και τα δύο είναι τόσο απαραίτητα για να απαλλάξουν το δέρμα από όλα τα βάρη που επωμίζεται, όπως σκόνη, υπολείμματα μακιγιάζ, ρύπους, περιβαλλοντικά κατάλοιπα, σμήγμα. Όσο και ο ένας, τόσο και ο άλλος έχουν σκοπό να αποκαλύψουν μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα και όσο η κοσμετολογία και η επιστήμη εξελίσσονται, δανείζονται στοιχεία ο ένας από τον άλλον. Στο σπίτι μπορούμε πλέον να φτάσουμε σε επαγγελματικά επίπεδα καθώς οι συνθέσεις που προτείνονται είναι τόσο μελετημένες ώστε με καθημερινή χρήση να χαρίζουν μια πραγματικά καθαρή επιδερμίδα, ενώ στα κέντρα αισθητικής οι καθαρισμοί έχουν πλέον απλοποιηθεί τόσο ως διαδικασίες που χωρίς πόνο και ταλαιπωρία μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο τέλειο δέρμα, νιώθοντας σαν στο σπίτι μας!

Για τις ευαίσθητες επιδερμίδες

Υπάρχει η πεποίθηση ότι η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει άμυνες απέναντι στον καθαρισμό. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Οι ευαίσθητες επιδερμίδες έχουν την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη ανάγκη για βαθύ καθαρισμό, αρκεί αυτός να γίνεται με τις σωστές συνθέσεις στο σπίτι και από έμπειρους επαγγελματίες στα ιατρεία και στα κέντρα αισθητικής. Με την κατάλληλη καθοδήγηση η ευαισθησία του δέρματος δε θα σταθεί εμπόδιο για ιδανικό καθαρισμό, ενώ όσο αυτός γίνεται ένα με την καθημερινότητά μας τόσο η επιδερμίδα θα απαντά με λάμψη και υπέροχη όψη.

Δέρματα με ακμή ή τάση για ακμή

Η ακμή έχει τις δικές της απαιτήσεις και εμείς πρέπει να τις υπακούσουμε ακολουθώντας τη σωστή κατεύθυνση που θα ορίσουν οι επαγγελματίες της ομορφιάς. Το ακνεικό δέρμα πρέπει να αφήνεται αρχικά στους ειδικούς και έπειτα αν φροντίζεται με τα κατάλληλα προϊόντα στο σπίτι, ώστε να διατηρείται η ισορροπία της χωρίς να στερείται τα οφέλη του καθημερινού καθαρισμού. Το SkourasMed Cleansing Gel for Acneic / Oily Skin είναι ένα τζελ καθαρισμού το οποίο ενδείκνυται για τις επιδερμίδες με τάση ακμής και έντονη λιπαρότητα που εκτελεί άψογα αυτό το ρόλο και γι’ αυτό το λατρεύουν γυναίκες και experts.

SkourasMed Cleansing Gel for Acneic / Oily Skin

Από πού να ξεκινήσω;

Πολύ εύλογο ερώτημα. Πριν ξεκινήσουμε να ψάχνουμε τα πολύ εξειδικευμένα, ας αρχίσουμε από τα βασικά. Μια διάγνωση από ειδικούς και ένας επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός θα θέσει τις βάσεις για μια επιδερμίδα που θα απαλλαγεί από ό,τι δε χρειάζεται και θα είναι έτοιμη να διατηρήσει την ομορφιά και την υγεία της μέσα από καθημερινή περιποίηση. Στα SkourasMed ο βαθύς καθαρισμός έχει τα εξής οφέλη: οι διεσταλμένοι πόροι εξυγιαίνονται, το δέρμα αναπνέει και αναζωογονείται μοναδικά.

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. skourasmed-exilis-machine.jpg
  2. skourasmed-eye-repair-01.jpg
  3. skourasmed-cosmetics-ACNE-1.jpg
  4. SkourasMed-cosmetics-osa-den-gnorizeis-gia-ta-serums.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..