Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Therapy Agenda: Πώς να οργανώσετε τις θεραπείες της σεζόν

Πρόσωπο και σώμα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή αναγκών και ζητούν από εμάς προσοχή και φροντίδα. Ας οργανωθούμε!

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

Doctor with patient

Πολλές φορές μέσα στην προηγούμενη σεζόν και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι σκεφτήκαμε πως θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι στην εικόνα του προσώπου και του σώματός μας. Αυτό φυσικά δεν πρέπει να μας κάνει να νιώσουμε άσχημα με τον εαυτό μας, αντιθέτως πρέπει να το δούμε σαν ένα όχημα εξέλιξης και επιθυμίας βελτίωσης, αφού πρώτα σταθούμε ένα λεπτό και αισθανθούμε υπέροχα με αυτό που είμαστε! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η σύγχρονη αισθητική ιατρική μπορεί να δώσει λύσεις και να προσφέρει βελτιώσεις που δεν απαιτούν από εμάς τίποτα παραπάνω από μια απόφαση, λίγο χρόνο, ένα μικρό budget και μια ανάγκη για όμορφη αλλαγή. Και όλα αυτά, χωρίς χειρουργικές διαδικασίες που ίσως δεν είμαστε έτοιμοι ή δεν χρειάζεται να ζήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, σε εξειδικευμένους χώρους όπως είναι τα SkourasMed όπου η γνώση και η επιστήμη συναντούν την φιλοξενία και την αγάπη για το φυσικό αποτέλεσμα, μπορούμε να δούμε την επιδερμίδα μας να βελτιώνεται και τη ψυχολογία μας να αλλάζει. Πώς όμως θα οργανώσουμε μια τέτοια όμορφη στρατηγική;

Τι πραγματικά χρειάζομαι;

Το πρώτο και βασικότερο που πρέπει να βάλουμε στη σκέψη μας είναι το τι έχουμε πραγματικά ανάγκη. Αν ξεκινήσουμε με το τι θα θέλαμε καλύτερο πάνω μας, ειδικά σε μια στιγμή χαμηλής αυτοπεποίθησης, τότε σίγουρα η λίστα θα μεγάλωνε απότομα. Οι πραγματικές ανάγκες μας, όμως, κρύβονται σε μια πιο μικρή καταγραφή και καμιά φορά δεν ξεπερνούν ένα με δύο σημεία που θα κάνουν ουσιαστική διαφορά στο πώς δείχνουμε και πώς νιώθουμε. Με ώριμη και απερίσπαστη σκέψη μπορούμε να τα βρούμε και αν έχουμε δυσκολία στο να το προσεγγίσουμε πιο εξειδικευμένα, να το συζητήσουμε με τους ειδικούς στα γραφεία των SkourasMed για να λάβουμε την κατάλληλη καθοδήγηση. Μόλις σκεφτούμε ή ακούσουμε το αποτέλεσμα που στ’ αλήθεια θέλουμε, τότε θα καταλάβουμε ότι αυτό είναι που χρειαζόμαστε και θα άμεσα θα προχωρήσουμε στο να το βελτιώσουμε. Σκεφτείτε έναν ειδικό της επιδερμίδας να μας λέει «Καταλαβαίνω από αυτά που μου λέτε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι περισσότερη λάμψη» ή «Νιώθω ότι έχετε ανάγκη να βελτιώσετε λίγο το σημείο της κοιλιάς». Αν εκείνη τη στιγμή ένα «ΝΑΙ» ηχεί στα αυτιά μας, τότε Let’s go for it!

Doctor

Είναι ζήτημα budget

Συχνά και εντελώς δικαιολογημένα βάζουμε τον παράγοντα των χρημάτων ως καθοριστικό για να πάμε παρακάτω σε μια θεραπεία. Είτε το ξεχνάμε τελείως νομίζοντας ότι είναι απαγορευτικό (ενώ δεν είναι), είτε θέλουμε πολλά και το νούμερο μεγαλώνει, είτε απλώς δυσκολευόμαστε μια συγκεκριμένη περίοδο και το αμελούμε. Όλα αυτά θέλουν απλώς αλλαγή αντίληψης και οργάνωση σκέψης για να απαντηθούν. Αρχικά, οι θεραπείες ιατρικής αισθητικής δεν είναι απαγορευτικές, αντιθέτως δίνουν αποτελέσματα σε πολύ προσιτές τιμές. Μάλιστα, στα SkourasMed υπάρχουν μηνιαίως προσφορές που καθιστούν ακόμη πιο ελκυστική μια πρώτη επαφή με μια θεραπεία, ενώ παράλληλα η εξέλιξη της γίνεται βήμα βήμα, βλέποντας αποτελέσματα και κρίνοντας αναλόγως χωρίς να εμπλέκονται πακέτα και αγορές συνεδριών που δεν χρειάζονται. Μια επίσκεψη ή ένα τηλεφώνημα θα μπορέσει να μας δώσει απαντήσεις και να μας κάνει να καταλάβουμε πως κάτι που μας φαίνεται δύσκολο οικονομικά, ίσως είναι πιο προσιτό ή απαραίτητο από ότι πιστεύουμε. Στο τέλος της ημέρας αφορά το πώς νιώθουμε και αυτό θα πρέπει να ανεβαίνει στη λίστα με τις προτεραιότητές μας.

Doctor performing therapy

Φτιάχνοντας την ατζέντα μου

Αφού, λοιπόν, καταλήξουμε σε αυτό που χρειαζόμαστε, τα συζητήσουμε και προχωρήσουμε, φτιάχνουμε μια πρώτη ατζέντα συνεδριών που αφορούν την πρώτη μας ανάγκη με βάση την εποχή και τα θέλω μας. Βελτιώνοντας αυτό, μπορούμε στη συνέχεια να δούμε κάτι άλλο, αφού έχουμε δει αποτελέσματα, έχουμε αισθανθεί εμπιστοσύνη και έχουμε επιτέλους απολαύσει κάτι για εμάς! Η ατζέντα αυτή θα ήταν υπέροχο να γεμίσει και με καινούριες καλές συνήθειες όπως τη διακοπή του καπνίσματος, την καλύτερη διατροφή, την άσκηση και την καλή ψυχολογία. Στα SkourasMed όλη αυτή η καθοδήγηση μπορεί και παίρνει φωνή μέσα από μια ομάδα ειδικών που ξέρουν πώς να μας αγκαλιάσουν ολιστικά. Μια νέα, πανέμορφη σεζόν μπορεί να ξεκινήσει για όλους εμάς. Αρκεί να το αποφασίσουμε!

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. skourasmed-retinol-01.jpg
  2. SkourasMed-prp-aftologi-mesotherapeia.jpg
  3. SkourasMed-vitamin-C.jpg
  4. SkourasMed-exilis-stin-perioxi-ton-mation.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..