Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

4 + 1 πολύτιμες αλήθειες για τη ρινοπλαστική

Κάθε χρόνο μισό εκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως επισκέπτονται έναν ειδικό ιατρό για να τους χαρίσει τη μύτη που ταιριάζει στο δικό τους πρόσωπο και αλλάζει ριζικά την όψη και τη ψυχολογία τους.

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

Αν η βελτίωση της εικόνας της μύτης σου είναι στις σκέψεις σου, τότε το άρθρο αυτό θα σε βοηθήσει να την περάσεις από το στάδιο της σκέψης στα άμεσα σχέδιά σου. με τη συνεργασία του Αθανάσιου Σκούρα, ιατρός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στη λειτουργική ρινοπλαστική

Rhinoplastiki Dr. Skouras

Οκτώ στους δέκα ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την εικόνα τους, έχουν στο μυαλό τους τη μύτη τους ως τον βασικό πυρήνα αυτής της αλλαγής. Κάθε χρόνο μισό εκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως κάνουν αυτή την επιθυμία πράξη και επισκέπτονται έναν ειδικό ιατρό για να τους χαρίσει τη μύτη που ταιριάζει στο δικό τους πρόσωπο και αλλάζει ριζικά την όψη και τη ψυχολογία τους. Αν ανήκεις και εσύ στους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να δουν αυτή την αλλαγή στον καθρέφτη τους, οι 5 παρακάτω λόγοι θα σε πείσουν να κάνεις αυτό το πολύτιμο δώρο υγείας και ομορφιάς στον εαυτό σου.

Η μύτη αλλάζει όλο το πρόσωπο

Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση του προσώπου του ατόμου από το μέγεθος και το σχήμα της μύτης. Είναι το πιο καθοριστικό στοιχείο του προσώπου καθώς αποτελεί τον κατακόρυφο άξονα του, γύρω από τον οποίο τοποθετούνται συμμετρικά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Έτσι, ακόμη και μια σχετικά μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στον καθρέφτη μας.

Rhinoplastiki Dr. Skouras

Με πολλά «χωρίς»

Χωρίς πόνο, χωρίς επιπλοκές μετεγχειρητικές, χωρίς μετεγχειρητικά οιδήματα χωρίς κίνδυνο, χωρίς άγχος, χωρίς πολλές μέρες ανάρρωσης. Η ρινοπλαστική μπορεί να είναι μια απαιτητική επέμβαση, αλλά αποτελεί το 80% των πλαστικών επεμβάσεων και πλέον αποτελεί μια διαδικασία που δεν ταλαιπωρεί τον ασθενή και τον βοηθάει να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Ανάσα!

Μαζί με την καλύτερη μύτη, έρχεται και η καλύτερη αναπνοή. Η φυσιολογική αναπνοή από την μύτη που αποκτάται μετά από μια επιτυχή επέμβαση λειτουργικής ρινοπλαστικής, βοηθά τον ασθενή να νιώθει ευεξία, καθώς και να έχει μεγαλύτερες αντοχές στις δραστηριότητές του, εφόσον ο ύπνος του γίνεται ήρεμος, χωρίς «ροχαλητό» και χωρίς εφιαλτικά όνειρα.

Εμφάνιση μεν, υγεία δε

Μια ρινοπλαστική δεν πρέπει να έχει μόνο αισθητικά αποτελέσματα, αλλά και λειτουργικά. Ο συνδυασμός της επίτευξης της ιδανικής εικόνας για το κάθε πρόσωπο και της αποκατάστασης κάθε προβλήματος, αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό που οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την επέμβαση αντιμετωπίζεται η διακοπή της αναπνοής κατά την διάρκεια του ύπνου, γνωστή ως «υπνική άπνοια», αποφεύγοντας έτσι τις δυσάρεστες επιπτώσεις στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία, ενώ μειώνονται ή εξαφανίζονται οι κρίσεις ιγμορίτιδας και ωτίτιδα.

Rhinoplastiki Dr. Skouras

Πιο όμορφη μύτη, πιο όμορφη ζωή

Έρευνες έχουν αποδείξει πως όταν αλλάζει η εικόνα της μύτης, αλλάζει αυτόματα και η ψυχολογία μας. Όσο το πρόσωπο ομορφαίνει, τόσο επιστρέφει η αυτοπεποίθηση και η διάθεση για ζωή, με αποτέλεσμα οι προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις να βελτιώνονται άμεσα και να οδηγούν σε μια εσωτερική γαλήνη που ο καθένας μας έχει ανάγκη.

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. skourasmed-vanquish-03.jpg
  2. skourasmed-cosmetics-lockdown-beauty-tips-01.jpg
  3. SkourasMed-to-derma-sou-meta-tin-maska.jpg
  4. SkourasMed-therapies-laser-bikini-maschales.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..