Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

4+1 λόγοι που πλέον δε χρειάζεται να φοβάσαι τη λιποναρρόφηση

Αν έχεις στο μυαλό σου μια καλύτερη εικόνα του εαυτού σου, απαλλαγμένη από το τοπικό πάχος, εμείς έχουμε την καλύτερη λύση λιποδιάλυσης. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να τη φοβάσαι!

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

SkourasMed Vanquish

Ακούγεται λίγο επεμβατικό, λίγο έντονο, λίγο «βαρύ». Το φορτίο που βαραίνει τη λέξη λιποναρρόφηση είναι κατάλοιπο του παρελθόντος που έχει εντυπωθεί στο μυαλό μας σαν κάτι δύσκολο, χειρουργικό, επίπονο. Στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει πια ούτε όταν μιλάμε για την επέμβαση, πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μια νέα γενιάς λιποαναρρόφηση, αυτή που γίνεται στο ιατρείο και μας οδηγεί συνεδρία-συνεδρία στο αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε. Αυτού του είδους τη λιποαναρρόφηση, όχι μόνο δεν πρέπει να τη φοβάσαι, αλλά μπορείς να την αγκαλιάσεις με όλη την αγάπη που έχει στο σώμα σου σήμερα, αλλά και στο σώμα που θα αποκτήσεις μαζί της αύριο. Ας δούμε γιατί.

Είναι αναίμακτη και ανέπαφη

Το παιχνίδι ίσως να έχει κερδηθεί από αυτές τις πρώτες δύο λέξεις. Και αν έχει συμβεί αυτό, δικαίως συνέβη καθώς η νέας γενιάς λιποαναρρόφηση δρα στο λίπος χωρίς να χρειαστεί να νιώσουμε κάτι στο δέρμα μας, αλλά μέσα από ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος από ειδικά μηχανήματα. Τέτοιο μηχάνημα λιποαναρρόφησης είναι και το Vanquish που βρίσκεις στα SkourasMed και επιτυγχάνει για πρώτη φορά στη ιστορία της ιατρικής αισθητικής λιποδιάλυση μέσω πεδίου και χωρίς επαφή και άρα αναίμακτα.

SkourasMed Vanquish

Είναι ανώδυνη

Μη γελιόμαστε, ο πόνος παίζει τον ρόλο του. Είναι επαρκής λόγος για να μην ξεκινήσουμε κάτι ή να το εγκαταλείψουμε, ακόμη και αν ξέρουμε ότι έχει αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πόνος δεν είναι ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του Vanquish, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 41°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

Δεν αφορά μόνο τους γλουτούς

Παλαιότερα ακούγαμε λιποναρρόφηση και αμέσως συνδέαμε την περιοχή των γλουτών. Με τα νέας γενιάς μηχανήματα λιποδιάλυσης όπως είναι το Vanquish καλύπτεται σχεδόν όλο το σώμα: η περιοχή της κοιλιάς και του “σωσιβίου” της λεκάνης, οι μηροί, η περιφέρεια.

SkourasMed Vanquish

Η διαδικασία είναι απλή

Το Vanquish διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους βραχίονες που αποτελούνται από ενωμένα αλλά κινούμενα panels. Οι βραχίονες τοποθετούνται γύρω από την περιοχή συσσώρευσης λίπους, χωρίς να ακουμπούν το δέρμα (4cm απόσταση), προσαρμόζονται και παίρνουν με ακρίβεια το σχήμα του κάθε σώματος. Στη συνέχεια, εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος δημιουργώντας ένα ενιαίο, ισχυρό πεδίο γύρω από το σώμα. Το πεδίο επιδρά άμεσα στον λιπώδη ιστό, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδορίου ιστού (45 - 46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί απόπτωση, δηλαδή τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

Έχεις αποτέλεσμα σε δέκα κιόλας μέρες!

Καμιά φορά οι υποσχέσεις ακούγονται μάταιες, ειδικά σε τόσο σοβαρά θέματα ιατρικής αισθητικής, όμως εδώ η αλήθεια είναι με το μέρος μας. Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους, κάτι που δεν αμφισβητείται καθώς μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει μόνος του στο σπίτι. Μακροπρόθεσμα το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό, ενώ παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος προκαλούν σύσφιγξη και ανόρθωση του δέρματος.

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. skourasmed-cosmetics-ACNE-1.jpg
  2. SkourasMed-therapies-laser-podia.jpg
  3. SkourasMed-fractional-laser.jpg
  4. SkourasMed-exilis-stin-perioxi-ton-mation.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..