Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Workaholic skin: Έχει και η επιδερμίδα μας το δικό της deadline

Αν θέλουμε να είμαστε στην περιποίησή μας τόσο επιτυχημένοι όσο και στη δουλειά μας, τότε το Project «σώζω την επιδερμίδα μου από τη δράση της οθόνης» πρέπει να μπει σε πρώτη προτεραιότητα

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

Blue Light

Όσοι είναι εργασιομανείς να σηκώσουν το χέρι! Αν η ανάγνωση αυτής της πρότασης μας βρήκε με το χέρι έτοιμο να υψωθεί, τότε αυτό το άρθρο μας αφορά. Όχι μόνο γιατί η επιδερμίδα όσων ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που η δουλειά τους είναι μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας και της σκέψης τους έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, αλλά κυρίως γιατί έχει ανακαλυφθεί τελευταία η αρνητική δράση του παντοδύναμου μπλε φωτός. Ας μάθουμε λίγα περισσότερα γι’ αυτό.

Τα συμπτώματα του εργασιομανούς δέρματος

Μπορεί ένα δέρμα να προδώσει υπερωρίες και ελλιπή εξειδικευμένη περιποίηση; Ναι, μπορεί. Ξηρότητα από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία των οθονών, μαύροι κύκλοι και σακούλες στα μάτια που δείχνουν την κούραση της έντονης εργασιακής ζωής, απώλεια περιγράμματος που εντείνεται λόγω της σκυφτής θέσης πάνω από ένα κινητό τηλέφωνο. Όλα αυτά «φωνάζουν» πως το δέρμα χρειάζεται άδεια και πως θα πρέπει να δώσουμε στο δέρμα μας την ίδια σημασία που δίνουμε στην δουλειά μας. Η ενυδάτωση, η αντιγηραντική δράση και η εξειδικευμένη φροντίδα ματιών θα δώσει στην επιδερμίδα την ενίσχυση που χρειάζεται ώστε να παραμένει προστατευμένο και νεανικό, ακόμη και όταν οι απαιτήσεις της δουλειάς αυξάνονται.

Το μπλε φως στο μικροσκόπιο

Τα τελευταία χρόνια το μπλε φως έχει έρθει στο προσκήνιο ως ένα από τα πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά της σύγχρονης ζωής μπροστά στις οθόνες. Όλες οι ψηφιακές οθόνες εκπέμπουν μπλε φως: το smartphone, η τηλεόραση, ο υπολογιστής, το τάμπλετ και το smartwatch, με αποτέλεσμα να είμαστε εκτεθειμένοι σε αυτό σε κάθε πτυχή της εργασιακής μας ζωής, πόσω μάλλον δε τώρα που η πανδημία έχει αυξήσει τις ώρες τηλεργασίας και επικοινωνίας μπροστά στις οθόνες. Γιατί όμως είναι τόσο επιβλαβές το μπλε φως; Οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως το μπλε φως είναι ικανό να διεισδύσει σε όλα τα στρώματα του δέρματος και να προκαλέσει οξειδωτικό στρες. Το μπλε φως έχει μήκος κύματος από 400 έως 500nm μπορεί να διαπεράσει ολόκληρο το χόριο, να φτάσει στον λιπώδη ιστό και να συμβάλει στη γήρανση του δέρματος. Αν το σκεφτούμε, λοιπόν, καλά θα καταλάβουμε πως κάθε μέρα έχουμε μπροστά στα μάτια μας μια πηγή γήρανσης που προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά στην επιδερμίδα μας. Όσο εμείς αγωνιούμε να παραδώσουμε το project που έχουμε αναλάβει, τόσο αγωνιά και η επιδερμίδα μας για να τα «βγάλει πέρα» με το μπλε φως.

SkourasMed Blue Light Defense Face Cream

Η ασπίδα μας ενάντια στο μπλε φως

Για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε αυτόν τον αόρατο εχθρό και να δώσουμε στην επιδερμίδα μας την κατάλληλη ασπίδα ενάντια στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται όσο εμείς εργαζόμαστε (ή ψυχαγωγούμαστε) μπροστά στην οθόνη μας, θα πρέπει να εντάξουμε στην περιποίησή μαςμια κρέμα προσώπου κατά του μπλε φωτός. Η SkourasMed Blue Light Defense Face Cream αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς είναι μια πρωτοποριακή 24ωρη κρέμα προσώπου με αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει από τη φθορά που προκαλείταιαπό την έκθεση στις οθόνες. Η σφριγηλότητα του περιγράμματος αποκαθίσταται, ενώ η πρόωρη γήρανση τίθεται σε διαθεσιμότητα όσο εμπιστευόμαστε την εξειδικευμένη σύνθεσή της. Με καθημερινή χρήση το δέρμα μας ανανεώνεται και είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει με τη νεανικότητα και την λάμψη του ακόμη και στα πιο απαιτητικά meeting.

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. skourasmed-clean-skin-01.jpg
  2. skourasmed-vanquish-03.jpg
  3. skourasmed-cosmetics-ACNE-1.jpg
  4. SkourasMed-cosmetics-retinol-ti-xreiazetai-na-xero.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..