Διαιτολογική Παρακολούθηση

Τα SkourasMed παρέχουν επιστημονικά καταρτισμένα προγράμματα διατροφής, με σκοπό την απώλεια ή διατήρηση βάρους αλλά και την προάσπιση της υγείας. Για την κατάρτιση εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής, οι εξειδικευμένοι Κλινικοί Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι μας, αναλαμβάνουν την εκτίμηση της σύστασης του σώματος, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους:

Λιπομέτρηση Inbody 120

Η καλύτερη τεχνολογία λιπομέτρησης διεθνώς, με δεκάδες πατέντες και πιστοποιήσεις, επιτρέπει την εξαγωγή αποτελεσμάτων σχετικά με:

  • το βάρος, το λιπώδη ιστό, το σκελετικό μυϊκό ιστό και τα συνολικά υγρά σώματος
  • την τμηματική κατανομή λιπώδους και άλιπου ιστού σε 5 τμήματα του σώματος (Δεξί- Αριστερό Χέρι, Δεξί-Αριστερό Πόδι, Κορμός)
  • το σπλαχνικό λίπος
  • το Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό
  • τη στοχοθέτηση υγιούς σωματικού βάρους-λίπους-μυϊκού ιστού

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού Cosmed Fitmate

H υπερσύγχρονη μέθοδος ακριβούς μέτρησης των ενεργειακών δαπανών του κάθε ατόμου, μέσα σε 15-30’. Ο Βασικός Μεταβολισμός επηρεάζεται από την ηλικία, το φύλο, το βάρος, τη σύσταση σώματος, γενετικούς παράγοντες, ορμονικούς παράγοντες, φαρμακευτική αγωγή και επίπεδα φυσικής δραστηριότητας. Με το Cosmed Fitmate, μπορούμε πλέον να μετρήσουμε τον μεταβολισμό, ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε άνθρωπο, και να σχεδιάσουμε, έτσι ένα εξειδικευμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους, βάσει των πραγματικών θερμιδικών αναγκών του εξεταζόμενου.

Δερματοπτυχές

Μέθοδος υπολογισμού του λίπους του υποδόριου ιστού.

Μέτρηση περιφερειών

Μέθοδος μέτρησης των πόντων κατά περιοχή του σώματος. Επίσης, οι Διατροφολόγοι αναλαμβάνουν αυτόνομα περιστατικά παχυσαρκίας αλλά και περιστατικά που χρήζουν ιδιαίτερης διατροφικής φροντίδας, όπως:

  • Άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη, υπερλιπιδαιμίες, γαστρεντρικά προβλήματα, υπέρταση, νεφροπάθειες, καρκίνο
  • Γυναίκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη, θηλασμό, εμμηνόπαυση, με οστεοπόρωση ή που παρουσιάζουν ορμονικές δυσλειτουργίες
  • Ηλικιωμένους, παιδιά και αθλούμενους

Η διαιτολογική υποστήριξη παρέχεται συμπληρωματικά ή/και ανεξάρτητα από τις θεραπείες σώματος. Ωστόσο, η τήρηση ενός προγράμματος διατροφής συνδυαζόμενη με τις θεραπείες σώματος, μπορεί να ενισχύσει τη δράση αυτών και να οδηγήσει στο ιδανικό, για τον καθένα, αποτέλεσμα σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Σχετικές θεραπείες

Κρυολιπόλυση

Μάθε Περισσότερα

Vanquish

Μάθε Περισσότερα

Ηλεκτρολιπόλυση - Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Μάθε Περισσότερα

Exilis - Total Body Makeover

Μάθε Περισσότερα

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..