Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μία αναίμακτη μέθοδος λιποδιάλυσης και μόνιμης αντιμετώπισης του προβλήματος του τοπικού πάχους, που αξιοποιεί την ευαισθησία των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες για να εξαλείψει έναν μεγάλο αριθμό τους σε κάθε συνεδρία. Μέσω των ειδικών κεφαλών του μηχανήματος, καλύπτουμε ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος τοπικού πάχους σε κάθε εφαρμογή, ψύχουμε το λίπος, ενώ αφήνουμε ανέπαφο και χωρίς τραυματισμό το δέρμα της περιοχής.

Η διαδικασία

Κατά τη θεραπεία, προκαλούμε την ελεγχόμενη ψύξη του λίπους και κατά συνέπεια, την κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σε μερικές εβδομάδες, αλλάζοντας το περίγραμμα του σώματός μας και κάνοντας τη σιλουέτα μας πιο νεανική και ελκυστική.

Οι κεφαλές του μηχανήματος που εφαρμόζονται στο σώμα φέρουν ειδικούς αισθητήρες, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται σταθερή και απόλυτα ελεγχόμενη, καθιστώντας τη θεραπεία ασφαλέστατη. Η θεραπεία διαρκεί από μία έως μερικές ώρες και είναι σχετικά ανώδυνη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά λίγες εβδομάδες μετά την κάθε συνεδρία, ενώ για περίπου 2 μήνες ο ασθενής συνεχίζει να βλέπει βελτίωση στο σώμα του.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοσθεί σε οποιαδήποτε περιοχή παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, όπως:

  • στο σωσίβιο της λεκάνης
  • στην περιφέρεια των μηρών
  • στα γόνατα
  • στα μπράτσα
  • στην πλάτη

Οι κεφαλές διαφορετικών μεγεθών που έχουμε στη διάθεσή μας, εξασφαλίζουν την προσαρμογή της θεραπείας στο εκάστοτε πρόβλημα και στις διαφορετικές περιοχές του σώματος. Ωστόσο, όταν το πρόβλημα είναι πολύ εκτενές και η περιοχή δεν καλύπτεται πλήρως από τις κεφαλές της Κρυολιπόλυσης, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την Κρυολιπόλυση με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση ή με το Vanquish, θεραπείες που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη περιοχών. Επιπλεόν, σε ασθενείς με πρόβλημα χαλάρωσης του δέρματος, η Κρυολιπόλυση συνδυάζεται απαραιτήτως με κάποια ισχυρή θεραπεία σύσφιγξης δέρματος, όπως είναι το Exilis ή το H.Ι.F.U.

Τι αποτελέσματα βλέπουμε;

Η θεραπεία είναι ιδανική για τη μόνιμη εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού πάχους. Ο ασθενής χάνει αρκετούς πόντους και το σχήμα του σώματος αλλάζει.Τα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης είναι μόνιμα, αφού η θεραπεία διαλύει λιποκύτταρα μειώνοντας οριστικά τον αριθμό τους. Ακόμα και αν παχύνει ο ασθενής μετά τις θεραπείες, το βάρος κατανέμεται πλέον ομοιόμορφα, χωρίς τοπική εναπόθεση λίπους.

Σχετικές θεραπείες

Vanquish

Μάθε Περισσότερα

Ηλεκτρολιπόλυση - Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Μάθε Περισσότερα

Cavitation - Λιποδιάλυση με Υπερήχους

Μάθε Περισσότερα

RF - Σύσφιγξη με Ραδιοσυχνότητες (Body)

Μάθε Περισσότερα

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..