Ηλεκτρολιπόλυση - Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Η λιποδιάλυση με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης είναι μία ιατρική μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα, καταστρέφουμε την κυτταρική μεμβράνη, με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και ασφαλή καταστροφή των λιποκυττάρων και μείωση του λίπους. Καλείται, δε, Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση διότι έχουμε τα μόνιμα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης, χωρίς τους κινδύνους του χειρουργείου, χωρίς σημάδια ή περίοδο ανάρρωσης.

Η διαδικασία

Τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδόριου λίπους στις περιοχές των λιποαποθηκών. Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους, με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διάρκειας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με μόνιμη εξαφάνιση αυτής, ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση του δέρματος και μυϊκή σύσφιγξη. Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενής επιστρέφει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η θεραπεία εφαρμόζεται οπουδήποτε υπάρχει συσσώρευση λίπους:

  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Γάμπες
  • Γόνατα
  • Κοιλιά
  • Στομάχι
  • Πλάτη
  • Βραχίονες
  • Διπλοσάγωνο

Τι αποτελέσματα βλέπουμε;

Ένα άτομο με πρόβλημα τοπικού πάχους θα λύσει το πρόβλημά του οριστικά και χωρίς να χρειαστεί απώλεια βάρους. Σε ασθενείς με πρόβλημα παχυσαρκίας, η θεραπεία συνοδεύεται από διαιτολογική παρακολούθηση, για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Λίγες ημέρες μετά από κάθε συνεδρία, έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα είνα μόνιμα, καθώς τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου. Ακόμα και αν παχύνει ο ασθενής μετά το πέρας των συνεδριών, το λίπος εναποτίθεται πλέον συμμετρικά και ομοιόμορφα.

Σχετικές θεραπείες

Cavitation - Λιποδιάλυση με Υπερήχους

Μάθε Περισσότερα

Le Shape - Laser Λιπόλυσης

Μάθε Περισσότερα

Ενδοδερμικό Μασάζ

Μάθε Περισσότερα

Exilis - Total Body Makeover

Μάθε Περισσότερα

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..