Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP – Platelet Rich Plasma), αποτελούν μία από τις ισχυρότερες αντιγηραντικές θεραπείες. Η ενέσιμη θεραπεία με ενεργοποιημένα αιμοπετάλια, συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ανάπλαση, μέσω των αυξητικών παραγόντων που παράγουν. Δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας καθώς για κάθε άτομο χρησιμοποιείται αποκλειστικά το αίμα του.

Μία από τις ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος είναι να συμμετέχουν στην επιδιόρθωση των βλαβών που συντελούνται στον οργανισμό, εκκρίνοντας περισσότερα από 800 είδη πρωτεϊνών. Αρχικά, λαμβάνονται από κάθε άτομο 1-2 φιαλίδια αίματος που αναμειγνύονται με αντιπηκτικό και gel. Το αίμα φυγοκεντρείται σε ειδική φυγόκεντρο για 10 λεπτά της ώρας στις 3.200 στροφές. Σκοπός της φυγοκέντρησης είναι να διαχωριστούν τα συστατικά του αίματος, σε πλάσμα, αιμοπετάλια και σε άλλο θάλαμο τα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια κ.λπ. Τα αιμοπετάλια και το πλάσμα μένουν στο επάνω μέρος του σωλήνα και τα υπόλοιπα συστατικά του αίματος, στο κάτω μέρος του gel. Το πλάσμα και οι αυξητικοί παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια συλλέγονται με σύριγγα και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα η άμεση αναζωογόνηση, σύσφιγξη και ανάπλαση του δέρματος.

Σχετικές θεραπείες

Fractional Laser

Μάθε Περισσότερα

Χημικά Peelings

Μάθε Περισσότερα

Exilis - Total Face Makeover

Μάθε Περισσότερα

HIFU D.O.T Lift - Αναίμακτη Ανόρθωση

Μάθε Περισσότερα

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..