Cart Count 0Notifications

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προλαβαίνω να βελτιώσω το σώμα μου πριν τις διακοπές; Με αυτή τη θεραπεία ναι!

Το ημερολόγιο δείχνει αναχώρηση σε λίγες μέρες και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα δείχνεις μέσα στο καινούριο σου μαγιό. Με τη βοήθεια των ειδικών, θα δείχνεις πιο όμορφη και πιο σίγουρη!

The author's picture:

— 2 λεπτά χρόνος ανάγνωσης

SkourasMed Body Therapy

Κάθε χρόνο βιώνεις τα ίδια ανάμεικτα συναισθήματα όταν φτάνει το καλοκαίρι: ανυπομονησία και χαρά για αυτή την τόσο όμορφη εποχή και από την άλλη πλευρά ένα άγχος και μια ανησυχία όταν σκέφτεσαι πως οι καλοκαιρινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν εμφανίσεις με μαγιό. Για να κρατήσεις μόνο τα θετικά συναισθήματα και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου χωρίς να κρύβεσαι διαρκώς, δράσε αμέσως! Η δράση αυτή περιλαμβάνει αρχικά τη συνειδητοποίηση ότι κάθε σώμα είναι ξεχωριστό και αρκεί να κάνει ο καθένας μας ό,τι καλύτερο μπορεί για να νιώθει όμορφα μέσα σε αυτό και δεύτερον τον συνδυασμό μιας καλύτερης διατροφής και της επιστημονικής γνώσης. Όσον αφορά το τελευταίο, τα SkourasMed έχουν τη λύση.

SkourasMed Electropolysis

Ξεκινάω σήμερα!

Το σημαντικό στην επιλογή μιας θεραπείας που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το σώμα μας και μάλιστα μια τέτοια περίοδο, είναι να βλέπουμε αποτελέσματα άμεσα και να νιώθουμε ότι σε κάθε συνεδρία διανύουμε μια σημαντική απόσταση. Αυτό ακριβώς προσφέρει και η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στα SkourasMed, καθώς πρόκειται για μια λιποδιάλυση με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας, δίνοντας αποτελέσματα σε κάθε συνεδρία. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας η στόχευση γίνεται άμεσα στα λιποκύτταρα με καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης για μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και ασφαλή μείωση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διάρκειας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, η εικόνα της οποίας βελτιώνεται φορά με τη φορά, ενώ παράλληλα προκαλείται τόνωση του δέρματος και μυϊκή σύσφιγξη. Έτσι, κάθε συνεδρία μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο αφού μετά από μερικές μέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους και στην καλύτερη εικόνα του εαυτού μας. Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην ξεκινήσουμε σήμερα κιόλας, ειδικά να το ραντεβού μας με την παραλία είναι μεν κοντά, αλλά μας επιτρέπει να αρχίσουμε;

Woman's body

Και αναίμακτη και ανώδυνη!

Όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, η θεραπεία αυτή δεν εμπλέκει διαδικασίες χειρουργείου- όπως συχνά πιστεύουμε όταν ακούμε για λιποαναρρόφηση- αντιθέτως προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα μιας επέμβασης χωρίς όμως νυστέρι, χωρίς σημάδια ή περίοδο ανάρρωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδόριου λίπους στις περιοχές των λιποαποθηκών και μέσω αυτών διοχετεύεται το ειδικής συχνότητας ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης. Περιοχές που μας αφορούν όπως μηροί, γλουτοί, γάμπες, βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, στομάχι, πλάτη και χέρια μπορούν να αποκτήσουν πιο σμιλευμένο σχήμα και όψη και να μας χαρίσουν ένα πιο ξένοιαστο καλοκαίρι βραχυπρόθεσμα, με μια βελτιωμένη όψη του σώματός μας, αλλά και μια ριζικά αλλαγμένη σιλουέτα μακροπρόθεσμα μέσα από ένα συνολικό πρόγραμμα συνεδριών και γενικής στρατηγικής που θα αλλάξει το σώμα και τη ψυχολογία μας.

Extra tip!

Για ακόμη περισσότερη φροντίδα του εαυτού μας και ειδικά τις μέρες που θα είμαστε εκτός και δε θα μπορούμε να επισκεφθούμε τα εξειδικευμένα κέντρα για τις θεραπείες μας, μπορούμε να έχουμε μαζί μας την επιστημονική γνώση, μέσα σε ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το Body Lift των SkourasMed, μια πλούσια κρέμα σώματος, ειδικά σχεδιασμένη να συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα και να καταπολεμά δραστικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, μειώνοντας αισθητά τις ραγάδες χάρη στο πολύτιμο σύμπλεγμα των συστατικών της. Μια καθημερινή κίνηση ομορφιάς για το σώμα, όπου και αν είμαστε!

SkourasMed Body Lift

Μοιράσου το Άρθρο

Σχετικά Άρθρα

  1. skourasmed-skin-routine.jpg
  2. skourasmed-vanquish-03.jpg
  3. SkourasMed-therapies-laser-bikini-maschales.jpg
  4. SkourasMed-The-role-of-collagen-on-skin.jpg

📢 Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε προσωποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέγοντας αποδοχή www.skourasmed.com, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου μας..